Skip to content

Študentska praksa

Incom LEONE praksa te pripravi na resnični svet!

Iščeš način, kako bi začel/a svojo poklicno kariero?

Želiš pridobiti dragocene izkušnje, ki bodo odlična popotnica za začetek tvoje kariere? Potem pa se hitro prijavi na študentsko prakso v Incom LEONE ekipi!

Smo podjetje Incom LEONE - največji proizvajalec sladoleda in čokolade v Sloveniji.  Podjetje je mednarodno usmerjeno, stabilno, hitro rastoče in tako odlična karierna priložnost za znanja željne študente.

kreativni sestanek

Poglej video in spoznaj podjetje Incom LEONE

IŠČEMO:

Študente vseh relevantnih študijskih smeri (kemija, živilstvo in prehrana, ekonomija, grafično oblikovanje, strojništvo, gospodarski inženiring, družboslovne vede, mikrobiologija …).

Prijavi se, mi pa ti bomo skušali zagotoviti opravljanje študijske prakse v našem podjetju.

pregled dizajnov

PONUJAMO:

  • Mentorstvo na različnih področjih marketinga

  • Timsko delo v mladem in dinamičnem kolektivu

  • Vrhunski obrok v lastni restavraciji (LEONE Panorama)

  • Na tone sladoleda in čokolade

delo_v_laboratoriju

PRIJAVA NAJ VSEBUJE:

1. Prošnjo (življenjepis z navedbo izbrane smeri in letnika šolanja) z motivacijskim pismom. Prepričajte nas, da ste prava oseba in na kratko navedite – Zakaj ste prava oseba? S katerimi znanji izstopate? Kaj vas veseli oz. v čem ste dobri? Zakaj izbirate oz. ste izbrali smer šolanja na katero ste vpisani? Kakšna so vaša pričakovanja glede kariernega razvoja v podjetju Leone? 2. Zadnje šolsko spričevalo oz. potrdilo o opravljenih izpitih. 3. Potrdilo o vpisu za tekoče šolsko/študijsko leto (v kolikor potrdila še nimate, ga lahko pošljete naknadno).

Prijavo lahko pošljete na naslov kadrovska.sluzba@leone.si.