Skip to contentProdaja in marketing

Prodaja

Odgovornost oddelka prodaja je ohranjanje obstoječih in iskanje novih potencialnih kupcev. Pri tem sledimo naslednji prodajni filozofiji: "Ko je za druge prodaja le izmenjava dobrin in storitev v zameno za denar, je za nas prodaja sposobnost nekomu izboljšati življenje z našimi izdelki."

Prodaja skrbi za celoten cikel od zaznavanja priložnosti do priprave prodajnih načrtov, ponudb, iskanja novih strank. Bistveno je, da se s kupci gradi kvalitetne poslovne in medsebojne odnose.

Vsak, ki je po duši prodajnik rad potuje, dela z ljudmi, išče priložnosti ter je usmerjen k zasledovanju rezultatov. Poznavanje jezikov in drugih kultur vam predstavlja izziv, saj se vsak dan radi naučite nekaj novega.

"Všeč mi je dejstvo da gre za slovensko podjetje, ki je zraslo iz ideje, goreče želje in ambicije. Podjetje se ponaša z izjemno hitro rastjo, je zelo uspešno, deluje internacionalno. Posamezniku nudi veliko izzivov in ponuja ogromno znanja in izkušenj ter veliko možnosti za osebno rast in razvoj. Sem družabna in odprta oseba, zato se vedno veselim srečanja s sodelavci. Smo mlad, dinamičen kolektiv in med nami vladajo prijateljski odnosi. Poleg tega, so tu vsakodnevnih izzivi, in novi projekti, ki skrbijo za to, da nam res nikoli ni dolgčas."

Barbara Gavranović Marketing

Barbara Gavranović

Marketing

Poslanstvo marketinga je pozicioniranje blagovne znamke in njenih produktov na različnih trgih z uporabo marketinških strategij in načrtov, cilj pa naslavljati potencialne potrebe strank s temeljitim načrtom, ki upošteva in predvideva gibanje trgov.

V marketingu se ukvarjamo z upravljanjem blagovne znamke LEONE, projektnim vodenjem razvoja novih izdelkov in digitalnim marketingom. Za vsak izdelek razvijemo, oblikujemo in natisnemo ustrezen dizajn. Izvajamo tudi tržne raziskave, analiziramo nove trende, konkurenco in stranke. Predstavljamo nove izdelke na sejmih in dogodkih ter skrbimo za celostno oglaševanje in druge marketinške aktivnosti povezane s promocijo izdelkov.

"Skrbim za vso komunikacijo do strank preko digitalnih medijev. To obsega objave na socialnih omrežjih, vodenje in upravljanje spletnih strani, komunikacija z vplivneži in dogovarjanja za kampanje. Pri samem delu me motivira to, da moje delo obsega komunikacijo s strankami in mi je v ponos predstavljati take odlične izdelke strankam, jih približati ljudem in na ta način spodbujati kupce, da kupijo naše izdelke ter postanejo naši zvesti potrošniki. V podjetju so dobri delovni pogoji, redno plačilo, profesionalen in obenem prijateljski odnos iz strani nadrejenih in kolegov. V oddelku vlada prijetno vzdušje, skrb za zaposlene je na visokem nivoju, in menim, da se lahko vsak posameznik tukaj dobro počuti. S podjetjem sem sodeloval že preden sem se tukaj zaposlil, tako da sem poznal tudi ljudi, ki so v podjetju in sem se veselil sodelovanja z njimi. Pozitivna kultura v podjetju je bila zelo pomemben faktor zakaj sem se odločil za zaposlitev tukaj."

Jernej Mihalič Marketing

Jernej Mihelič

Te zanima delo v našem oddelku Prodaja in marketing?

Poglej naša aktualna prosta delovna mesta!