Skip to contentProizvodnja

Proizvodnja na Incom LEONE sestoji iz večjega števila proizvodnih linij, razdeljenih na šest obratov.

Poleg redne proizvodnje je v istem nadstropju tudi pilotna proizvodnja, namenjena razvoju novih izdelkov, s pripadajočo lastno pasterizacijo.

Obrat 1 je namenjen sestavljanju in pripravi sladoledne mase za uporabo v proizvodnji.

Obrat 2 sestavljajo proizvodne linije različnih kapacitet in zmogljivosti, ki proizvajajo kornete vseh okusov in oblik.

Na obratu 3 se proizvajajo vsi sladoledi na palčki in ekstrudiran sladoled in sladoled v modelih. Gre za največji obrat v proizvodnji ter ima največji in najbolj inovativen asortiman izdelkov.

Na obratu 4 se proizvajajo lončki, banjice vseh vrst in oblik ter ročno polnjen sladoled, kot so torte in banjice za gostinstvo.

Obrat 5 je namenjen proizvodnji sladolednih tablic ali barsov z različnimi polnili in oblivi.

Obrat 6 pa je namenjen konfekciji čokolade. Na tem obratu se proizvajajo tudi čokoladne kapljice in čokoladne figurice risanih junakov.

"Delo, ki ga opravljam je zelo razgibano. Moje delovne naloge so med drugim planiranje poteka delovnega dne, spremljanje pasterizacij s kontrolne sobe in spremljanje temperatur. Odnos z delodajalcem bi opisal kot sproščen in prijateljski. Na oddelku si velikokrat organiziramo svoj piknik, gremo športat. Enkrat smo imeli na obisku programerja s švedske, katerega sva s vodjo peljala na Otliško okno v naši Vipavski dolini, potem pa še na večerjo. Ta pa nam je rekel, da se bo definitivno vrnil še kdaj. Najbolj ga je prevzelo dejstvo, da je iz razgledne točke v oddaljenosti videl morje. To je bila izkušnja, ki si jo bom vedno zapomnil."

Primož Jež Vodja linije na pasterizaciji

Primož Jež

"Incom ima interni slogan Leone družina in mislim, da se mu to precej poda. V podjetju je veliko služb, ki delujejo kot družina. Incom je precej prijateljski in vztrežljiv - praktično kot družina. Mislim, da nas to znotraj podjetja opisuje."

Kiril Hristov

Vodja obrata

Te zanima delo v našem oddelku Proizvodnja? Poglej naša aktualna prosta delovna mesta!