Skip to contentTehnika

Tehnika

Oddelek Tehnika je odgovoren za zagotavljanje tehnološko naprednih rešitev ter izdelavo in implementacijo te opreme in orodij za izdelavo sladolednih in čokoladnih izdelkov, ter za vzdrževanje proizvodnih linij in objektov. Naša ekipa projektantov pričara različne oblike dozirk, s pomočjo katerih lahko uresničimo še tako zahtevne želje kupcev. Tako so ustvarili Leone vrtnico in marsikaterega risanega junaka, ki razveseljuje otroke po vsem svetu.

Standardne linije ne omogočajo inovativnosti, ki odlikujejo naše izdelke, zato ekipa iz oddelka Tehnike poskrbi za razvoj kompleksnih unikatnih strojev, ki so namenjeni tako proizvodnji izdelkov kot tudi pakiranju le-teh po želji stranke.

Naša ekipa elektro projektantov, programerjev, strojnih projektantov, vzdrževalcev v kovinarski in elektro delavnici, nabavnikov rezervih delov, skladiščnikov z radovednostjo, navdušenjem in humorjem rojeva hitre tehnološke in tehnične rešitve za pretapljanje idej na papirju v resničnost.

Trenutno so vpeti v projetku robotizacije, digitalizacije in dviganja stopnje avtomatizacije. Pri tem želijo ohranjati fleksibilnost, ki je ena izmed konkurenčnih prednosti podjetja. Le-to lahko ohranjajo s pomočjo močne ekipe navdušenih inženirjev znotraj podjetja in neodvisnostjo od velikih proizvajalcev naprav. Podjetje ne prodaja samo izdelkov ampak tudi svoje znanje – poznavanje tehnologije proizvodnje sladoleda in dolgoletne izkušnje podajamo naprej v obliki svetovanja drugim proizvajalcem.